Fotolördag

Resultaten av cirka två timmars fotografering med Linnéa:

Eftermiddagen spenderades i ett kallt men soligt Stockholm med några vänner, ungefär såhär såg det ut!
(Sorri Caleb för all shopping...)


Whether you like this town or not...

Jag har precis kommit fram till att Järfälla kanske inte är så tokigt i alla fall. Alla har vi väl klagat på att vi inte har någonstans att vara på kvällarna, men idag gjorde jag en (sen) upptäckt, Hus1 !

Det hela började med att Louise skulle spela in en demo (en egen version av Agnes Carlssons "Right Here Right Now" blev det) och det skulle alltså göras vid Hus1. Så som moraliskt stöd dök jag och Hanna upp där, och hittade världens härligaste ledare, mysiga soffor, Guitar Hero och bara en allmänt bra plats för ungdomar att umgås på! Så nu ikväll gick vi tillbaka dit eftersom det var live uppträdanden av olika band, vissa var riktigt bra!

Så det kanske blir fler kvällar där, bara ett skönt ställe där alla är välkomna (och ja, man kände sig välkommen också, det är en viss skillnad där).


Sedan vill jag tillägna den här bilden två av mina vänner, jag behöver inte nämna namn men det jag fick höra idag betydde mer än något annat, det finns alldeles för få som är som ni. Tack för att ni (trots allt) finns i mitt liv!(tyvärr inte den redigerade versionen av bilden, den vill inte
fungera, dock kan ni se den på
 
http://Lighthouse.bilddagboken.se/p/show.html?id=336936206&directlink=1  )
© Malin Rosendal
Februari 2009


Stardust

Den tredje dagen av ett underbart sportlov har använts till att åka in till stan och fika med Isabel [bilden] och prata om ingenting, Tokio Hotel och skräckfilmer. Mysigt var det i alla fall, fast dyrt, som på de flesta caféer... Men goda ostfrallor, så det var värt det!Kvällen ska spenderas framför tvn, med en försenad semla och Grey's Anatomy!


Washed away

"Yesterday is history
Tomorrow is a mystery
Today is a gift,
That's why it's called
a present."

Massage, manikyr, håruppsättning, sminkning, bubbelpool och egna smycken. Det är precis vad en tjej behöver, och det perfekta sättet att starta ett sportlov på.Sunday's glory

Var precis ute på en promenad i snöovädret, det var helt lugnt och tyst, överallt. Som om hela Viksjö låg och sov.

Nu ska jag med mina kalla tår sätta mig och dricka varm choklad och läsa en bok.

Ha en trevlig söndagseftermiddag allihopa!


© Malin Rosendal
Februari 2009

Take me wandering through these streetshttp://craigmod.com/work/photography/london/small_london_street.jpg


Åh, jag längtar till London, that's for sure. Tre dagar med ett stort antal av de bästa människorna jag känner.

Premiärtisdag

Yes, idag var det premiär för skolpjäsen som många duktiga elever övat på sedan i höstas, "Death and life of Sneaky Fitch". Den handlar i korta drag om Franklin "Sneaky" Fitch som bor i en liten by i Vilda Västern (jag tror att det utspelar sig på typ 50-talet), och han är väldigt feg och ibland elak. I princip hela byn vill bli av med honom, men när det slutligen är dags för hans  begravning chockas hela byn av något väldigt oväntat...
De som jag känner som är med (fast det är klart, man lär ju känna de flesta under repetitionerna) är Caleb, som spelar Doc Burch och Robert som spelar The Singer. Sedan är Calebs bror Peter med och spelar Reverend Blackwood (han är präst), Helen spelar Mrs. Blackwood (hans fru), huvudrollen Sneaky spelas av Jonas Pallinder, och han går bara i sexan! Hans engelska är inte perfekt, nej, men han kan ett helt manus utantill på engelska och är tolv år...

Så dagen har jag spenderat backstage och sett till att alla klädbyten funkat och så vidare, inte så uttröttande med andra ord :)Jag har  hittat vinterns/vårens must-have! (Eller ja, jag har ju vetat om att den finns, men först nu har jag känt att jag verkligen vill ha den...)
En box med alla Harry Potter böckerna på engelska, boxen i sig är ju snygg och dessutom äger jag bara den sista boken på engelska (lånat de andra av kompisar/min moster). Den är billigast på cdon.com, synd att det är så långt tills min födelsedag, 589 kr kostar den så det är inte precis nåt jag har i backfickan...


Bilden lånad från cdon.com
http://cdon.se/b%c3%b6cker/rowling%2c_j._k./harry_potter_boxed_set_7_delar%2c_vuxen-885478


Underbart för ett fan, yes.


Stephen Jerzak folk, Stephen Jerzak <3


I thought it was over...

...but then I remebered
 that love last forever
and we will be together again.

www.myspace.com/stephenjerzak in my heart on this happy Valentine's day.

J
ag har verkligen varit sämst på att uppdatera här, men jag har inte haft något intressant att skriva om så det har kännts lite småvärdelöst.
Idag har dock, mot alla odds, blivit en riktigt mysig Valentine's day. Louise sov här sedan igår, och personligen tycker jag inte att det finns något bättre än att slippa vakna ensam (till och med mitt halvdåliga morgonhumör försvinner då!). Sedan försvann hon ett tag för att fixa pass till London-resan i juni, men Robert kom förbi och jag fick en ros minsann, första och enda saken jag fått på alla hjärtans dag om man inte räknar något geléhallon eller så från familjen. Den blommar i alla fall fint i sin vas därnere och gjorde min dag lite bättre!
Vid femtiden kom mina härliga flickor hit, vi hade en välbehövlig tjejkväll med Rockband, karaoke, Melodifestivalen, glass, frukt, bär, godis och musik i mängder (den bästa medicinen mot deppiga känslor är att skrika ut" I will survive" på Singstar, jag lovar!)
Hur som helst, tack tjejer för en underbar kväll som fick mig att glömma bort tyngande saker som gymnasieval och liknande (har ni besämt er förresten?)

Nu ska jag ta och lägga mig, ledarutbildning och övning för skolpjäsen (som jag inte är med i, men jag och Louise är costume designers) efter det. Samt skicka in gymnasieval. Usch.

Godnatt :*


You know I won't give in.Before it's too late, this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend


RSS 2.0