THAT'S WHERE I'M GOING, WHERE ARE YOU GOING?

Till den gula markeringen reser jag om fyra timmar. Vi ses nästa tisdag ♥

OH, TAKING YOUR ADVICE


Första säsongen av Supernatural avslutad. Kommer ha årets värsta abstinens när jag åker bort.

SOMEONE LIKE ME
LET'S RUN INTO THE POURING RAIN

©

IT WILL BE ALRIGHT TONIGHT


Här är det dött och tomt. Blogglusten ligger på noll för tillfället, och jag känner inte alls för att låta det här bli en dagbok där jag visar dagens outfit (som dock består av 45-kronors secondhandjeans med hål över allt och en så mysig norrlands-skjorta att jag aldrig vill ta av mig den) eller berättar om mina dagar och hur mysigt det var att vandra runt i Vasastan med en fylld shoppingkasse i handen.
På måndag åker jag upp till Norrland i 8 dagar för att isolera mig helt från allt vad socialt liv heter och vandra med min fina barndomsvän Linnéa. Då blir uppdateringen inte bättre... Men det gör inget. Tror jag.

På återseende, mates.


DON'T YOU EVER GET LONELY

Han har de där ögonen som jag alltid drömt om att drunkna i.


Hittad här


ALL THE STARS ABOVE ME SING YOUR NAME

Det enda deprimerande är att de åker förbi i närheten av där vi skulle bott i  Hamburg. Smärtsamt.
POSTCARD FROM MARS


SLOW DOWN

Jag känner att jag var väldigt elak som försvann utan att säga något här, bestämde mig i sista sekund för att följa med familjen till Finland. Veckan har varit helt okej, man blir en aning isolerad i skogen och minst sagt myggbiten, men jag har haft två snyggingar som kallar sig Dean & Sam Winchester med mig som underhållning, så det har inte varit så farligt. Nu ska jag uppdatera mitt sociala liv lite, bilder kommer. ♥

GET UP AGAIN
FOURTEEN MILES ON A TETON TRAIL

Snart tre år gammal bild, jag var 14,  och det känns som att jag inte ändrats ett dugg till det yttre. Kul.

IT'S A RICH MAN'S WORLDSynd att jag aldrig i hela mitt liv kommer ha råd, annars skulle jag inte tveka en sekund. Så grymt snygg. Dock sitter den nog som allra bäst på den finaste sångaren i världen.

TRULY YOURSFantastisk musik

TWO SOULS COLLIDE

GULD


NYNÄSHAMN
I'M NOT LOOKING FOR EXTRA ATTENTION, I JUST WANT TO BE JUST LIKE YOUGlad sommar, eller något.
Vad händer i era liv? Eller är alla fortfarande bortresta? Själv roar jag mig med Eminen på Spotify, långsamma och varma dagar vid vattnet med Linnea och grillad mat. Det är sommarlov och just nu är det precis så som jag vill ha det.

OM DU VORE BRÄND SOM MIG SKULLE JAG GÅ HEM MED DIG


Bara för att jag inte riktigt kan få nog av dessa bilder. Snygga människa.SQUIRREL


Källa

WHEN YOU TOOK MY BREATH AWAY


Trots att kvällen igår börjades med en irritation utan dess like blev den till sist ganska lyckad. Eclipse får nog ses som den bästa filmen ur Twilightserien so far, i alla fall anser jag det. Jag tycker att alla skådespelare har utvecklats enormt (framför allt Kristen) sedan de var små och förvirrade i Twilight. Jaghar fortfarande en helt annan bild av min "Bok-Bella" än den som Kristen visar på filmduken, men hon gör faktiskt en bra insats när det gäller att övertyga mig och alla andra att hon passar som Bella. Taylor var, föga förvånande, det mest underhållande (och snyggaste) inslaget i hela filmen, jag kan nästan tänka mig att vara lite Team Jacob, så länge det bara gäller filmen. I boken beskrivs han så otroligt mycket mer irriterande överlägsen att jag nästan blev besviken, samtidigt som det var skönt att slippa irritera sig på jordens snyggaste 92:a.
(för övrigt var Kellan Lutz, aka Emmett, underbar i filmen. Hans humor var klockren)

3529002677_3771b44e6c_large
Källa

RSS 2.0