HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH ZUM GEBURTSTAGGrattis på 23-årsdagen Georg ♥


I NEVER STOPPED BELIEVING, I KNOW WHAT I SHOULD DO
©

Tack till bror som ställde upp på att bli fotad!


DON'T LEAVE ME NOW, I'M HOLLOW, COME BACK IF LOVE IS TRUE, CAUSE I'M HOLLOW WITHOUT YOU


SO WE FIGHT THROUGH THE HURT AND WE CRY AND CRY AND CRY AND CRY

So it's up to to you and it's up to me
That we meet in our middle way
On our way back down to earth


I'VE BEEN SCREAMING AND FIGHTING AND KISSING IN THE RAIN, IT'S TWO A.M AND I'M CURSING YOUR NAME

Jag fryser, har haft huvudvärk sen i lördags och det är grått utanför fönstret. Min mobil glömde jag hemma i ren panik-stress i morse, iPoden är död trots att den hade halvt batteri sist jag tittade och jag har ingen klocka på armen. Det är så irriterande att inte ha koll på tiden. Jag vaknade irriterad och det har inte blivit bättre.
Helst skulle jag vilja åka ensam till ett litet hemligt café som serverar stora koppar varm choklad med för mycket vispgrädde och sätta mig i ett hörn i en fåtölj som inte sett dagsljus på flera år.


24 DYGN SENARE
525,000 MOMENTS SO DEARYOU GIVE THE STRENGTH TO ME, A STRENGTH I NEVER HAD. I WAS A MESS YOU SEE, I'D LOST THE PLOT SO BAD. YOU DRAGGED ME UP AND OUT, OUT OF THE DARKEST PLACE. THERE'S NOT A SINGLE DOUBT WHEN I CAN SEE YOUR FACE

Grattis på 17-årsdagen finaste, älskar dig ♥


THIS IS WHO I AM AND THIS IS WHAT I LIKE


Känner att det blivit lite torka här, jag har varit helt tom på idéer vad jag skriva om. Och haft lite väl lite tid, jag har nu ägnat två hela eftermiddagar åt att förbereda en födelsedagspresent till min exotiska prick som fyller hela 17 år imorgon!
Hur som helst så har denna vecka varit väldigt lugn men trots det fullspäckad; i tisdags kväll var jag med Alexx och såg den kanske finaste filmen (efter Brokeback Mountain, inget slår H.L i den) någonsin, Remeber me. Vi grät som små barn efteråt, liksom alla andra i biosalongen.
Igår var det som vanligt SKUV, även om just denna gången var lite extra mysig, rolig, galen, lite extra allt faktiskt. Underbart.
Skolan rullar på och imorgon är det simning med livräddningsprov som gäller, jag ska försöka hindra Alexx från att drunkna...
I helgen är det fullt upp. Ska fira Linnea massor (bland annat med mysig våffel-kväll imorgon) , träffa Johanna och kanske försöka träffa personen på bilden nedan.
Ha en fin helg everybody! ♥
IF I JUST LAY HERE, WOULD YOU LAY WITH ME AND JUST FORGET THE WORLD?

Björkö -10 var allt man kan önska sig och lite till. Jag väljer att glömma bort de få
negativa händelserna eftersom jag är positiv (hör ni något annat från en viss Gustav ljuger han)!
Massor av underbara ledare och konfirmander som gjorde helgen till den bästa  någonsin, jag tror att detta var det roligaste Björköläger jag varit på hittills. 4 avklarade, mer ska det bli! Det känns väldigt långt till höstens läger nu...Och så vill jag citera Mathilda från lunchen idag, " 2 down, 3 to go!"


19.03.10

 

 

Om 5 timmar går bussen. Ha en underbar helg, för det tänker jag ha!


BRICK BY BRICK WE'LL GET BACK TO YESTERDAY

Med mina randiga älsklingar nedpackade i väskan längtar jag något oändligt till imorgon, då jag, resten av ledarna och våra söta konfirmander intar Björkögården!


18.03.10

 

 

 

New Kids on the Block - Dirty Dancing


AND YOU FALL AND YOU CRAWL AND YOU BREAK AND YOU TAKE WHAT YOU GET AND YOU TURN IT INTO HONESTY AND PROMISE ME I'M NEVER GONNA FIND YOU FAKE IT

Flashback a'la sjunde klass, oh yes.

AIM FOR THE STARS

I AM STILL PAINTING FLOWERS FOR YOU


Jag vill börja om. Med allt från bloggen till hela mitt liv. Så jag börjar med en liten förändring här, men vi får se hur det blir sen.
Skulle gärna få allt utom konserterna ogjort de senaste månaderna.

Nu bor jag i alla fall hemma igen och har lite (mycket) bilder från idag som jag ska posta vid en tidpunkt som inte innebär middag.

13.03.10


Det är lördag och jag lever fortfarande. Blev inbjuden på middag till Thorell Stårstas och jag passade på att kidnappa deras dator lite.
Melodifestivalen är slut och jag verkar vara en av få som faktiskt gillade vinnarbidraget.
Det ligger folk och skriker i soffan och Linnea fryser. Jag analyserar Linnea med Ingela och Malena Ernman pratar på tv.

Nu vill jag ha sommar.


30secondstomars

1. Signering
2. Crowd surf
3. Skriktävling
4. Inte den bästa bilden, men han tittade rakt in i kameran när han såg att jag fotade och stod nästan stilla tills bilden var tagen. Fint!
5. A Modern Myth
6. Under någon av de sista låtarna.

A WARNING TO THE PEOPLE, THE GOOD AND THE EVIL

 

 


07.03.10

TAURUS:

"This is a wild week in your social life, and it is likely that you will find yourself involved in hectic events with people and groups that are very much out on the fringe. If you are spiritually inclined, this is a good time for personal development and life experiments. Still, you are likely to go a little bit overboard, exploring your limits and going beyond them. This is like a final fling... Next week there is a completely different agenda in your life, not least because of a powerful romantic attraction which you dream of doing something about. For partners, there is a turning point."

Jo, jag har nog gått över den gräns jag trodde att jag hade när jag satt ute fyra dagar i snön.
 
Sedan tänkte jag bara upplysa om att jag inte kommer bo hemma den närmsta veckan, utan bosätta mig ett par kilometer bort i farmor och farfars hus för att vara kattvakt där. Internet och sådant vet jag inte riktigt hur det blir med, om det inte finns hinner jag nog med en och annan uppdatering från skolan, men annars återkommer jag nästa söndag!
Ha en fin vecka, och igen, tack till alla som gjorde mitt sportlov till det bästa någonsin!

 

 

 


Göteborg 5-6 mars 2010

Det var nästan vår i Göteborg igår. Asfalten syntes på gatorna istället för snödrivor, mina fingrar gick inte sönder av köld när jag tog av mig vantarna och solen värmde alla vinterbleka ansikten.
Nu ska våren bara ta sig till Stockholm också.
1. Centralen. På väg till undebara Göteborg!
2. Utsikten från hotellet.
3. På promenad i vårvädret.


Dreams are coming trueOch så är vi snälla och kopierar inga bilder utan att fråga först, eller hur?


Mina ord är slut.03.03.10
IMORGON!


In the cities, on the streets, around the globe

Två dagar kvar!


1. Patricia, Mathilda, Uma & Caroline
2. 09.00 - uppropet
3. Våra könummer


GLOBEN DEN SJUNDE MAJ


RSS 2.0