Fangirl för hela slanten(Bilder från "El Hormiguero", 28.09.09)


rubrikslös

Photography


©


Weekend


Riktigt dålig uppdatering, igen...

Min helg har bestått av en hel del roliga händelser hittills, till exempel såg jag Beck - I stormens öga i fredags kväll med mamma, jag älskar verkligen Beckfilmerna och så är jag hemligt kär i Persbrandt. Dock tyckte jag det var lite synd att han absolut skulle ha skägg i filmen, det blev så uppenbart hur gammal han var då... På vägen hem från bion mötte vi våra grannar som gjorde oss sällskap hela vägen hem, de hade sett Cats musikalen, det vill jag verkligen göra jag med.
Under fredagskvällen beslutade jag mig även för att följa med handbollstjejerna till Åland över dagen igår för att spela första matchen i serien. Så kvart över sju igår morse hämtade de upp mig och vi åkte bil till Kapellskär där vi  tog båten över till Mariehamn, en mycket solig och trevlig resa blev det! Väl där lekte vi turister ("excuse me, where is  the mumintrolls?"), åt lunch och spelade match (förlust som alltid, men vi hade i alla fall väldigt roligt åt deras engelsk-finsk-kroatiska brytning... )
Hemresan var om möjligt ännu roligare än ditresan, mest tack vare livebandet på båten som underhöll oss. Allsång och dans till bland annat den här låten, innan vi kom i land i Sverige runt åtta på kvällen.
En trevlig helg hittills, och min söndag ser ut att bestå av en tripp in till stan, inte helt fel det  heller.Friluftsdag med PSN09


Min dag började lugnt, sovmorgon och jag behövde inte  vara i Häggvik förrän elva. Så runt den tiden samlades i princip hela min klass på stationen i Häggvik och gick bort till Bögs Gård där vår friluftsdag skulle gå av stapeln. Vi fick våra kartor och började vår en mil långa promenad runt Järvafältet (på andra sidan fältet än Tånglöt etc), men hann väl gå ungefär tjugo minuter innan regnet var ett faktum. Så upp med paraplyer, regnjackor och bort med kameran. I början var det inte så farligt, ganska lätt regn som mest var irriterande, men att försöka resa ett tält i hällregn med en klass som bara vill gå hem är inte det lättaste. Vi gick lite smått vilse i skogen när vi följde en stig som inte fanns på kartan, hamnade vid en sjö där vissa tog ett dopp,det gick ju ändå inte att bli mycket blötare. Vid station två var det meningen att vi skulle lära oss att göra upp eld, men på grund av regnet var det okej att  vi  tog en genväg tillbaka till starten och åkte hem i stället. Så vi började gå, men vid den korsningen vi skulle gå till höger i satt en skylt som pekade åt vänster också, och på den stod det Rocksta 1.0. Vi insåg att vi var ungefär där IESJ springer höstlunken, med andra ord hade vi gått nästan halvvägs över Järvafältet hemåt, så vi tyckte det var väldigt dumt att gå två kilometer och lite till tillbaka till gården och sedan åka kommunalt en timme hem, så jag och Patricia lämnade klassen där och på en halvtimme hade vi tagit oss hem till kära Tånglöt.

Moralen i historian?
Det kan löna sig (efter fyra år) att vara med på Höstlunken.


Vacker


Christopher Häring är min idol

PSN09

Bilderna är lånade av EvelinaFrån vänster: Christoffer, Mathilda, Alexx, jag, Patricia.


Johan, Casper, Andreas, Viktor, Isse.


Viktor, Isse, Johan, Casper, Andreas


Christoffer


Gustaf, Jakob, Viktor, Isse, Johan, Casper, Andreas


Casper, Isse, Viktor


Johan, Casper, Andreas.
En lite bättre presentation av min klass, det här är vi.
(Bilderna är från teambuildingdagen i tisdags.)


Kalla det vad du vill, men bra är det.


Coming up

Mest för egen del,  de här datumen kommer vara viktiga för mig under den kommande månaden! (Bilden i bakgrunden är från förra hösten).God must have spent a little more time on you


©


Crazy little thing called love

mhm


En relativt kort sammanfattning av 08.09.08
Vaknade 01.00, åkte nattbuss in till stan, mötte underbara göteborgskorna utanför Münchenbryggeriet,
där satt vi till ungefär kvart i nio då killarna kom ut och vinkade lite, men försvann alldeles för fort.
Efter det tog vi oss till Sheraton Hotell, där vi satt/stod/väntade hela dagen, nästan utan mat och dricka eftersom man inte vågade gå därifrån, ingen kunde tala om ifall TH skulle komma ut eller inte, och missa dem fanns inte i mitt huvud.  Och tjugo minuter över nio på kvällen, efter elva timmar utanför, kom världens finaste människor ut. Jag har aldrig känt mig så utelämnad när Bill tittade på mig, hans blick är läskigt genomträngande, det känns som att han plötsligt vet allt om en, genom en enda blick. Det var nästan läskigt.
Dessutom borde man nästan inte få ta kort på Georg, kameror gör honom inte rättvisa någonstans. Hans flickvän är lyckligt lottad, kan man väl säga. När killarna försvunnit i bilen mot Arlanda bröt i princip varenda fan ihop, kommer aldrig någonsin glömma känslan efteråt. Lättnad, glädje, lycka. Jag, och många med mig, hade varit så nervösa, spända, hela dagen, och väntat i år på den här chansen. Och nu kan jag nästan inte tro att det hände.
Inte nog med att jag äntligen fick träffa Tokio Hotel, jag träffade även ett antal otroligt härliga människor som bara gjorde dagen bättre.
08.09.09
Minnen för livet.


BaksidorNackdelen med att spendera 20 timmar utomhus utan vidare varma kläder?
Förkylning, halsont och den värsta trötthet jag upplevt på länge.
Jag måste verkligen till skolan imorgon, samhällskunskapsprov då, det får jag inte missa, så jag ska helt enkelt försöka vila upp mig idag.

Bilder från världens bästa dag + någon sorts text om vad som egentligen hände kommer när jag sitter vid min egen dator och har bilderna. Jag kan fortfarande inte tro det, jag har faktiskt mött TH. De har stått 30 centimeter från mig. Wow.

.


Igår såg jag Tokio Hotel med egna ögon.Genom tid och rum"För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig
Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå"


Se på oss nu, vi står här trots allt, och håller om varann när det blåser kallt.

It's automatic when you say things get better, but they never.
Tävlingsdags!Nu går det alltså att tävla om att få träffa Tokio Hotel(tillsammans med Kenza,) när de kommer hit på tisdag, klicka här för att ta er till tävlingssidan. Det går ut på att man ska skriva sin favoritlåt med killarna, en motivering om varför just du ska få träffa dem samt minst en länk till någonstans där du själv länkat till tävlingen. Ingen aning om hur själva träffen kommer att arrangeras, men vinnaren dras och kontaktas på måndag så jag antar att man får veta alla detaljer då.Jag har aldrig hoppats så mycket på något i hela mitt liv tror jag.EDIT:

Nu har det även dykt upp en tävling på nrj.se, där man har chans att träffa killarna på tisdag då de besöker NRJ's morgonprogram! Vinnaren rings upp på tisdag morgon eller måndag kväll, men som jag uppfattar det kommer man inte få träffa killarna förrän på eftermiddagen. Alltså ytterligare en chans att få träffa killarna!
¨


Även Aftonbladet har en tävling, via Universal, där samma sak gäller som för Kenzas tävling, motivering, favoritlåt och en länk är det som gäller.
Tävla här!

Tisdag kommer bli så jävla awsm


Jag brukar inte ogilla att researcha om J.K Rowling...


...men när jag samtidigt får veta att Tokio Hotel landar på svensk mark om sex dagar så har jag liite koncentrationssvårigheter. Igår kom nyheten, idag fick vi datumet. De kommer hit för intervjuer och man kommer ha möjlighet att träffa dem via en tävling i Kenza's blogg. Det är dock inte klart hur den går till ännu.


JAG KAN INTE TRO DET.

Det här är nästan för bra för att vara sant. Bill, Tom. Gustav och Georg i mitt land, i min stad.
Det går liksom inte in i hjärnan.Jag kan härmed stolt kalla mig hysterisk fangirl.


RSS 2.0