Timebomb

Känner mig lite som en tidsinställd bomb, men jag vet inte riktigt när jag kommer explodera.
Lägenheten skulle sitta VÄLDIGT fint just nu.
Jag orkar inte med mitt hus, och jag är ju bara otacksam så, då kan jag väl lika gärna flytta.

Min julafton började vid 10 i Viksjö kyrka, var med i julspelet (jag var  världens bästa herde, jag lovar), sedan hem och äta gröt som jag inte ens tycker om, och så iväg till mormor. Farmor och farfar var också med, mycket fina saker fick jag där. Är bland annat delägare till Rockband, Xbox 360, jag är 2500 kr närmare en systemkamera, underbart doftljus, SATC-filmen, båda Neverstoreskivorna, ett galet fint halsband (tack Johanna! ) och hörlurar till iPoden, de är helt otroligt bra. Stort tack till min moster Cathrin!

Juldagen hos farmor, jag vågade aldrig smaka på lutfisken. Tillbaka till mormor på kvällen för att träffa moster & hennes Joel (de var med hans släkt på julafton), det var också en mysig kväll.
Idag har jag hunnit städa lite, knarka Neverstore, och nyss var Johanna här och jag fick som sagt ett jättefint halsband av henne som låg i en liten sminkväska, jättesöt var den! Vi spelade Rockband, Raspberry Coulture tror jag att vårat band hette, oj vad vi ägde hela Berlin...En rolig eftermiddag!

Snart kommer några kompisar till mina föräldrar hit, men jag flyr till P's house med min SATC-film, jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte kunde vara hos henne på kvällarna. Jag klarar helt enkelt inte av att vara hemma. Tur för mig att Linnéa ska med upp till fjällen på söndag!


Hoppas ni har haft en mysig jul!

Caught on Camera

Har sett Caught on Camera två gånger nu, den är så underbar. Och så var jag jultomte hos Carin, kom dit med Schrei-dvdn :)


Tom: There's been one movie that made me cry, 'The Lion King' when I was six years old. Bill started crying while watching Sex and the City!
Bill: I'm totally dirty!Interviewer; Bill, do you like children?
Bill:...yes! *megahappyface*
Tom; I've been a fan of me ever since!


Take me to the ocean blue

LOGIK
-
Du frågar mig
Varför jag alltid springer.
Det är för att se
Om någon följer efter.


________________________________________________________________________________________________________


Du sade dig vara ingenting,
men i din blick såg jag stjärnhimlen


________________________________________________________________________________________________________


Jag byggde en mur för att älska dig
Jag trodde den skulle hålla
Men vad blev det?
Jag byggde en mur dygnet runt,
Sekunderna blev minuter
och minuterna till timmar
och timmarna till dagar.
Jag byggde en mur
för att få vara med dig.

My hands are cold
Namnsdag


SKUV


So-förhör


Lucia-övning x2


Mercy

We're living together

Dagens knark är Übers Ende der Welt live från Zimmer-dvdn, så underbart det kan bli helt enkelt.

Och på fredag blir det Idolfinalen med Louise! Jag kan inte vänta, fick precis veta att Kevin ska sjunga Living on a prayer, kan inte bli bättre! Som Louise sa, det är nästan så att man behöver ett helt nytt minneskort till kameran... Räkna med bilder på bdb!
Vi kommer nog åka direkt till Globen efter skolan på fredag, ståplats innebär att det krävs köande i timmar, och vi ska leva på McDonalds hade vi tänkt (blir ju inte så jättelänge vi köar, vi är väl där runt 3 och insläppet är kanske 18.30-19.00, det vet jag inte riktigt, men en sak är säker, och det är att vi SKA stå längst fram! Eller i alla fall hyfsat långt fram. Globen är stort... Usch, blir nästan så nervös som inför TH nu...

Var bara tvungen att avreagera mig lite! Nu ska jag sova och försöka att inte längta alldeles för mycket!

Godnatt!

Drivin' home for Christmas

Pepparkakor, knäck och julmust.

Så kan man sammanfatta min helg på ett ungefär. Fredag kväll hos P med julmust, SATC boxen och tjejerna, det var så mysigt det kan  bli. Sov över där, jag tror vi sov 11 timmar, brukar sova 7 i veckorna så det var inte helt fel. Lördag åkte jag med familj (utom bror, som var i Västerås hela helgen, nice)  och köpte present till kusin som fyller 3 snart, en lördag på Toys'r'us.... Hm.
Sedan vidare på glöggkväll hos Klara från konfan, hittade Sara och Hanna där med, mycket trevliga tjejer det där! Åkte med Hanna till lilla söta Sofias fest, hon fyller år idag så GRATTIS!  Kom hem vid halv 12 tror jag, och så upp vid 8 idag för att åka till Västerås där vi bakade pepparkakor, gjorde knäck och satt i ett kylskåp ( deras son spelar bandy, inte innebandy utan bandy på is, som hockey ungefär).

Kom hem för nån timme sen, måste öva mer på gitarr inför uppspelningen imorgon...Läskigt.


Snart är det jul, och imorgon släpps dvdn!

Så segt

Första skoldagen efter praoen idag, snacka om segt för den som är van vid att kunna sitta i soffrummet hela dagarna...
Matte första lektionen, fick tillbaka provet som jag var övertygad om att jag skulle få IG på, men inte då, VG minsann! Jag har aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv, tänk att så små saker kan göra en så glad?

Blev lite extra materialist senare, övertog sötaste Pelles gamla iPod eftersom hon fått en ny (råååsa var den, så galet snygg), så nu är jag väl en i mängden bland folk som har iPods. Men jag klagar inte, tvärtom, jag älskar det!

Engelska med gamla kära häxan efter lunch, läste nästan ut Small Steps, som faktiskt är mycket bättre än vad man kan tro, men böcker som man läser högt i klassrummet har en tendens att tråka ut...

Sedan musik (bara en lektion kvar av det i hela grundskolan, wow. Det har gått fort.), redovisning som inte alls gick som jag hoppats. men klassen fick i alla fall njuta av Instant Karma med först John Lennon och sedan älskade Tokio Hotel. Tror inte att de flesta uppskattade Tokio Hotel av alla viskningar om bög att döma, men men, det är väl sånt man får ta.


Det har lyckats spridas en bild på Bills nya tatuering, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var glad över att jag  vet hur den ser ut, men jag tycker det är så fruktansvärt lågt eftersom bilden eventuellt kan vara upplagt utan Bills tillåtelse. Visserligen kanske det var tatueraren som ville visa upp sitt verk på hemsidan, men när någon frågade om de hade Bills tillstånd togs bilden bort...låter det misstänkt eller vad? Kommer troligtvis inte radera bilden från min dator, men jag kommer inte sprida den heller. I alla fall inte förrän Bill själv har sagt att det är okej. Och jag förstår att han vill hålla den hemlig, kommer ni inte ihåg reaktionen sist bilder spreds på honom i bar överkropp? Och en närbild på hans torso är väl inget han gillar nu heller, ibland undrar jag hur han orkar, hur länge han klarar det. Nitton och all publicitet, det är väl klart att folk är intresserade av honom och hans liv, men om han inte gett sitt godkännande av publicering av bilden så är det bara så egoistiskt om någon lagt upp den. Det är just sånt här som gör att de kommer ta pauser för att slippa oftare, men hur ska de någonsin lyckas få en lugn stund? Om jag kunde skulle jag skicka dem till typ, månen, vad som helst för ett par veckors lugn och ro. Jag älskar er boys.Ska förmodligen försöka sova nu, ska upp tidigt till Luciaträning i skolan 07.45 vilket betyder att jag skulle behövt gå upp strax efter 6, men lyckades få skjuts så det blir halv sju i alla fall...Jag överlever nog, jag har ju musik, och så de där alldeles, alldeles underbara vännerna.


Grattis igen P, och hoppas skrivmaskinen tänker fortsätta fungera. Gr8 att du gillade den :)RSS 2.0